Pages

July 26, 2010

today was fairytale...

dlam sibuk x sibuk ni sempat gak aku wat video sempena wedding aku...hahaha...xla canggih mn pon...tap i like to create...dulu sibok reka video kawan2...skang video sendri lak...korng tgk je la...

.
.
.
.
.
.
video

Terima Kasih

July 25, 2010

seoul garden...errrkkk...

hari ni teringin nk makan kat seoul garden...asik dgr org citer je...so search la kat mana de seoul garden ni...kalu kat KL de kat kerinchi ngn damansara kot...mmm...mcm sush je nk g...search punye search kat melaka pon de...kebetulan minggu ni aku balik melaka so ajak en.hasben g...haaa...tercapai gak hasrat di hati...de la kat Mahkota Parade...seoul garden ni makan ala2 buffet sorang RM25++/person...perghhhhh agk menarik pilihan dia sbb dia sume ala2 seafood...de macam2 la...so tgk r gmbr ni mcm mn...



ni nak men masak2 ke pe









Add caption











Terima Kasih

July 20, 2010

time change like we change

dh lama x update blog...since preparetion wedding dh hbs dah honeymoon...sb kebetulan laptop aku pn dh rusak 1000%....so rsnye maybe pasni akn sambung perkembangan preparation ms wedding tu...suke duke sebelum semasa n selepas prepation.the fuck n the suck thing yg happen kat aku...mmm..pk2 malas nk pk dh...tak pe...let wait for it...
Terima Kasih

July 2, 2010

2 lines...

aku:mama kenapa kaki ni bengkak...kencing manis ke??
mama:apsal kaki ko mcm ni...ko kuat jalan x...
aku:xtau la...bile tekan2 dia tenggelam...sakit buah pinggang ke?
abah:ko jgn main2...sakit la pe..
mama:dah jom g klinik..tnya doktor...

sampai klinik lak...
aku:dok..nape kaki saya mcm ni ek??
doktor:awak de alah pe2 ke?makan ke?
aku:xde la...xde pe...cume pas kawen je jad mcm ni...
doktor:ooo..dh kawen ke...nmpak mcm x kawen...mmm...ngandung kot...
aku:issssshhh...dok ni xde la...xkan ngandung...(gile xnk tu)
mama:hehehehe...
doktor:xpe2...kite cek dulu...g amik air kencing...baru tau...

ngan muke cuak aku pn pegi...

doktor:hahahaha...mmm...awak ngandung la...ptt la...
aku:??????????????????????????????what?hbs sya nk watpe...
doktor:watpe...mcm tu jela...
mama:hahahaha...waaaa...bertambah cucu aku...hehehe...(suke tol mama)
aku:oh maannnn....
doktor:mmmm...dh 8minggu ni...anggaran je la...


mmm...aku pregnant weh...mcm mana ni?aku x bgtau kyo lagi...xtau pe aku rs...xsuke pn de..yela sbb aku x ready lg...tiiidaaaakkkk...aku x puas lg nk enjoy ngn kyo...dh la selama ni kami terpisah...kalu de bby mcm mn nk ber-2...mest kene pk bby,jalan bwk bby....arghhh...tap ni rezeki xleh nk tolak...mmm...kalu kyo tau mst dia suke...aku pn xtau bile nk bgtau...mmm...




akhirnye...selang 3hari baru aku bgtau kyo...aku wat2 ajak dia g kinik sume...padahal aku dh tau...mmm...mmg dia so sxcited...siap jerit kat kinik...pastu tibe2 dia nmpk sedih lak....sbb dia kate sape nk jg aku nnt...dh la jauh...dia risau katenye...mmm...nk wat mcm mn kene kuat semangat la...harap2 aku dpt hadapi dgn baik & dipermudahkan...alhamdulillah aku xde alahan+pitam+mabok sume...mgkin Tuhan nk senang kan aku yela...sbb jauh ngn hasben...i will try to try accept all this...for this moment still under cover....hmmm...sian bby...
Terima Kasih

L.O.N.A Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign